Jeg bor i Trondheim nå - Reisverslag uit Trondheim, Noorwegen van Carlijn Vis - WaarBenJij.nu Jeg bor i Trondheim nå - Reisverslag uit Trondheim, Noorwegen van Carlijn Vis - WaarBenJij.nu

Jeg bor i Trondheim nå

Door: Carlijn

Blijf op de hoogte en volg Carlijn

27 Juli 2010 | Noorwegen, Trondheim

Hej allemaal,

Even een kort verhaaltje vanuit het inmiddels zonnige Trondheim.
Vrijdagochtend, na toch nog een goede nachtrust gehad te hebben ondanks de vele kamergenoten, vroeg op pad gegaan. Mn sleutel op gehaald, mn spullen op mn nieuwe kamer gedropt en vervolgens naar IKEA om allerlei handige spullen te kopen. Want een ingerichte kamer huren betekend hier niet dat er dekens, kussens of lampen zijn. Gelukkig had ik al wel gordijnen, want dat schijnt ook niet bij iedereen het geval te zijn.

De rest van de vrijdag en de hele zaterdag een beetje door de stad gezworven, want het was inmiddels een stuk beter weer. Zondag braaf zitten studeren, maandag een introductiedag van de taalcursus gehad en vandaag mn eerste echte les Noors. Det var lett (niet moelijk).
Daarna een rondleiding door de stad gehad, en een BBQ met alle studenten van de taalcursus.

Morgen ga ik mn fiets fixen. Want ik heb een mountainbike, alleen wel eentje zonder achterrem, en in Trondheim is t toch echt niet al te verstandig om zo de weg op te gaan, dus morgen maar de WB'er uithangen :D

Ha det bra!

Oja, mn nieuwe adres is Arne Bergsgårdsvei 08 room 42, 7033 Trondheim Voor diegene die (verjaardags)kaartjes willen sturen ;)

• 27 Juli 2010 - 19:36

Bianca:

He Carlijn!

Goed om te lezen dat je inmiddels een plekje gevonden hebt!

Liefs!

• 27 Juli 2010 - 19:55

Iris:

Hej zus,

Noors lijkt idd niet zo moeilijk. Staat bijna letterlijk: dat was licht als in goed te doen :D
    Heb je mooi tijd voor je scriptie :p
    Succes met je achterrem, lijkt me handig als je niet zo goed wil vliegen met je fiets als Wilco dat soms kan :p

Skypen morgen!
    kus

• 27 Juli 2010 - 22:06

Margitta:

Heey Car,
    Van harte gefeliciteerd :)! Voor een verjaardagskaartje is het misschien een beetje laat, maar op deze manier kan ik je toch behoorlijk op tijd bereiken! Hoe ga je het vieren?
    Leuk om nu al je berichtjes te lezen, ga zo door :)!
    Kus

• 28 Juli 2010 - 09:56

Eline K:

Hoi Carlijn!
    Leuk man, ga je net als bobbie fietsen opknappen in trondheim! ;)
    gefeliciteerd met je verjaardag! hoop dat je een mooie dag hebt :)

• 28 Juli 2010 - 10:39

Lotte:

Dat klinkt bekend in mijn oren :). Wie heb je als docent? Ga je leuke activiteiten doen? Ik hoop dat je gezellige mensen in je klas hebt.
    Lykke til!

• 28 Juli 2010 - 18:35

Joke:

Hi fijn dat het goed gaat Carlijn,en bedankt voor je leuke verjaardagskaart voor mijn 50e verjaardag!!!
    De dag was super leuk, wij vieren het nog als je weer terug bent!!!
    En bedankt alvast voor het leuke uitje wat ik van jullie gekregen heb, d.m.v oplossen rebus kwam ik er achter wat het was, werd er zelfs emotioneel van. Super verrassing!!! Dikke kus van Jokexxxx

• 28 Juli 2010 - 19:34

Christel:

Ha Carlijn,
    Gefeliciteerd met je verjaardag! Moet dat je al een beetje je draai aan het vinden bent daar :) Veel plezier de komende tijd en hou je weblog in de gaten!
    Groetjes Christel