Hej!
Door: Carlijn
Blijf op de hoogte en volg Carlijn
22 Juli 2010 | Noorwegen, Trondheim
Daar zit ik dan eindelijk in Trondheim :D Moet nog wel wennen aan de temperatuur hier, vandaag 10 graden, regen en harde wind. Brr..
Zit in een hostel, dat gerund wordt door studenten. Erg gezellig! Wel een te grote slaapkamer met 30 bedden, dus ben benieuwd hoe hard er gesnurkt wordt vannacht.
Morgen ontbijten, en dan de sleutel van m'n kamer ophalen. Vandaag al even langs het 'harry-potter' kasteel gelopen, morgen neem ik wel een fototoestel mee, dan begrijpen jullie wat ik bedoel.
Ha det bra!
Carlijn
22 Juli 2010 - 21:21
Mathijs:
Hey Carlijn,
Veel plezier in Noorwegen! Ik hoop dat het nog een beetje warmer want een koude winter ga je sowieso tegemoet.
groetjes! -
23 Juli 2010 - 06:23
Lotte:
Handig, zo'n hostel! (Waar zit dat??) Maarre, het is toch ook mogelijk om 's nachts al je sleutel op te halen?
Mooi hè, dat HP kasteel :). Als IO-er heb je er waarschijnlijk niet zoveel mee te maken. Heb jij de taalcursus ook op Dragvoll? Vanaf Steinan is het een halfuur lopen :P. Of heb je een fiets? Veel plezier in ieder geval!!!! -
23 Juli 2010 - 12:55
Iris:
Hej terug!
Hier ook bewolkt en beetje regen, maar wel warmer dan bij jou. Zie dat je over 152 dagen weer terug bent. Dan zal ik alvast beginnen met aftellen ;)
Kreeg bericht van hyves dat je binnenkort jarig bent, alsof ik dat ga vergeten :p
Margit komt vanavond even langs.
Heb je gister nog iets van de tour kunnen zien trouwens? Ik sta 3e met 50p boven Wilco :) Heb gesms't dat ie ze vandaag in Bordeaux maar hard moet aanmoedigen want anders ga ik winnen :D
Zodra ik de foto's van Joke heb, kan ik ze dan via Skype verzenden. Is dat handig?
Hmm meer een mail geworden. Nou ja, spreek je snel!
Liefs, Ier -
24 Juli 2010 - 08:52
Ryelle:
Hoi!
Mooi dat je goed aangekomen bent, ben benieuwd naar het kasteel.
Veel plezier en hopelijk kun je snel afkicken van de hittegolf ;)
Groetjes -
27 Juli 2010 - 12:35
Sanne-Marye:
hee Carlijn!
al weer een beetje gewend aan het hoge noorden? Hier is het nu ook niet zo mooi weer (maar is ook wel even lekker), was het gesnurk nog erg?
xxx San -
27 Juli 2010 - 15:15
Helene:
Heey lief visje,
Hopelijk heb je t heel leuk daar :) Morgen ben je jarig :o wéér zullen we deze dag niet samen kunnen vieren :( maar als je me binnenkort uit kan leggen hoe ik t handigst naar jou toe kan reizen, dan gaan we vlug n datum prikken ;)
Dikke kus